ByMakers er mere end et kontorfællesskab. Vi er en tilgang og et koncept, der arbejder aktivt for din forretning. Vores opgave er at sørge for, at du og din virksomhed bliver en del af et professionelt miljø og et fællesskab, der hjælper dig med at fokusere på din forretning.

Vores målgruppe er selvstændige konsulenter, freelancere, små virksomheder og iværksættere, der har brug at være en del af et sted, hvor de kan få input, fællesskab, fuld service og mulighed for at udvide deres netværk.


Teamet

Hvem:
Anni Schmidt Pedersen - CEO

Om:
Anni Schmidt Pedersen er den daglige leder af ByMakers. Det er Anni der administrerer leje og lejere, praktik, økonomi, koordinerer netværk, arrangerer events og på alle måder sørger for, at ByMakers lever op til ambitionen om at være Østjyllands bedste co-working space og rådgivningscentral.

Baggrund:
Anni er uddannet cand.it i Informationsvidenskab og arbejdet med iværksættere, selvstændige konsulenter og små virksomheder siden 2008 med særlig fokus på vækst, ledelse og forretningsudvikling. På cv'et kan Anni skrive ledelseskonsulent, tidligere Økonomi- og Administrationsansvarlig, personaleleder, underviser og forfatter til tre bøger om implementering af viden i organisationer. Hun har lavet professionelt bestyrelsesarbejde siden 2009, og brænder for at se andres virksomheder vokse!

Kontakt:
Du kan kontakte Anni på asp@bymakers.dk eller 28296127.

 
billede Anni Schmidt.png

Hvem:
Anne Bertram Ravn - Kommunikationsansvarlig

Om:
Anne er kommunikationsansvarlig hos ByMakers. Det betyder, at Anne står for al vores eksterne kommunikation og markedsføring. I dagligdagen tager Anne sig af alle kommunikationsopgaver, store som små, og laver blandt andet indhold til sociale medier, skriver nyhedsbreve og blogindlæg.

Baggrund:
Anne er uddannet i medievidenskab og journalistik og har siden 2013 arbejdet med kommunikation i mange forskellige brancher. Hun har arbejdet som freelancejournalist og har leveret artikler til blandt andet Jyllands-Posten og Aarhus Stiftstidende. Og hun har arbejdet som tekstforfatter hos Berlingske Media og har været kommunikationsansvarlig på HEART Herning Museum of Contemporary Art.

Kontakt:
Du kan kontakte Anne på abr@bymakers.dk eller tlf. 31361311.

 
Anne%252BK.%252BRavn%252B-%252BPortr%2525C3%2525A6t.jpg


Hvem:
Elisabeth Flüger - Community Manager

Om:
Elisabeth står for den daglige drift, lige fra at sørge for at kaffemaskine, printer og opvaskemaskine kører og tage sig af rundvisninger, onboarde nye medlemmer og afholde arrangementer.

Du kan også booke Elisabeth til sparring, så har du spørgsmål til det personlige salg, til at udvide og udvikle dit netværk eller at få nye øjne på din forretning, så grib fat i Elisabeth.


Baggrund:
Elisabeth er uddannet inden for kommunikation, strategi og ledelse og har de seneste 7 år hjulpet jobsøgende, startups og virksomheder med at udvikle deres forretning og personlige brands. Hun har flere års erfaring som projektleder og er skarp på at spotte muligheder og potentiale, der skaber vækst på bundllinjen.

Kontakt:
Du kan kontakte Elisabeth på ef@bymakers.dk eller 42949912


 
Elisabeth+1.jpg