Anders Bannebjerg.jpg

Anders Bannebjerg, Danske Bank Growth

Anders Bannebjerg er Erhvervsrådgiver og Startup advisor hos Danske Bank Growth.

Anders har siden april 2017 været en del af projekt Danske Bank Growth, som specialist ifht. vækstiværksættere. Anders’ speciale er virksomheder med vækstambitioner og som arbejder med en skalérbar forretningsmodel. Anders rådgiver i sit daglige virke iværksættere om deres udvikling og vækstpotentiale og bruger al sin tid i start-up miljøet, hvor han har et stort netværk - også inden for aktive business angels. Anders’ rolle som en del af ByMakers’ Advisory Board er at rådgive dig omkring din udvikling af forretningen og hvad der skal til, for at din virksomhed oplever vækst. Anders stiller gerne sit netværk til rådighed.


Ghita Davidsen.jpg

Ghita Davidsen, Vækstfonden

 Ghita Davidsen er erhvervskundechef i Vækstfonden.

Siden 2014 har Ghita beskæftiget sig med lånefinansiering af små- og mellemstore virksomheder, både de unge virksomheder såvel som de etablerede virksomheder. Vækstfondens fornemmeste opgave er at være med til at understøtte innovation, vækst og forretningsudvikling og bidrage til en samlet finansiel løsning og således agere løftestang til at få flere til at lykkes med deres vækst- og forretningsplaner. Ghitas rolle i ByMakers’ Advisory Board er at rådgive om lånefinansiering i Vækstfonden.


Jacob+Fisker.jpg

Jacob Fisker, Virksomhedsmægleren

Jacob Fisker er frontfigur hos Virksomhedsmæglerne og ansvarlig for kunderelationer og køb-/salg processer.

Jakob har siden 2008 arbejdet med værdiansættelse samt køb og salg af virksomheder. Her har han været involveret i adskillige sager, på både køber- og sælgerside, med erfaring fra både danske og internationale transaktioner. Jakobs rolle i ByMakers’ Advisory Board er at rådgive om dine muligheder for privat kapitaltilførsel, værdiansættelse, salg af virksomhed og/eller opkøb.


Helle+Darling.jpg

Helle Darling, Bestyrelseskvinder.dk

Helle Darling er founding partner i Bestyrelseskvinder.dk samt CEO hos BEAUTYINSIDEOUT.

Helle har +30 års erfaring med salg, marketing, strategi og ledelse fra Matas, Salling Group (Dansk Supermarked) og Coop. Herudover er Helle aktiv i adskillige bestyrelser. Som en del af ByMakers’ Advisory Board, er det Helles opgave at rådgive og hjælpe virksomheder med at sætte enten professionelle bestyrelser eller advisory boards, ligesom hun er i stand til at rådgive på højt niveau omkring marketing og detailhandel. Helles ekspertise er spotte hvilke kompetencer, du har brug at have tilknytte din virksomhed, hvis du skal professionalisere din forretning.


S%C3%B8ren.jpg

Søren Kaad Lund, BoFinans Aarhus

Søren Kaad Lund er økonomiske rådgiver & Indehaver af BoFinans Aarhus.

Søren er uddannet bankrådgiver (HDFR), og er i dag uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans. Søren har blandt andet specialiseret sig i at finde og lave finansielle optimeringsmuligheder, hvilket betyder, at han undersøger muligheden for at etablere rentable investeringsmuligheder, finde rentebesparelser eller kontante gevinster i din eksisterende økonomi. Som medlem af ByMakers’ Spring Board er Sørens opgave at hjælpe virksomheder med at optimere deres økonomi og rådgive om, hvad de bedste lånemuligheder er, i en given situation.

Billede+Anni.jpg

Anni Schmidt Pedersen, ByMakers

Anni er uddannet cand.it i Informationsvidenskab og har arbejdet med iværksættere, selvstændige konsulenter og små virksomheder siden 2008 med særlig fokus på vækst, ledelse og forretningsudvikling. På cv'et kan Anni skrive ledelseskonsulent, tidligere Økonomi- og Administrationsansvarlig, personaleleder, underviser og forfatter til tre bøger om implementering af viden i organisationer. Hun har lavet professionelt bestyrelsesarbejde siden 2009, og brænder for at se andres virksomheder og mennesker vokse!