Hvem skal have NETVÆRKSPRISEN 2019?

For første gang uddeler ByMakers NETVÆRKSPRISEN - men hvem skal have den?
Vi ved, at netværk har en stor betydning for den succes, man har som virksomhed. Både når man er lille og ny, men også når man er blevet stor og erfaren. Derfor vil vi gerne hylde både netværket som øvelse og kompetence, men også de folk, der er gode netværkere!

Hvem kan vinde NETVÆRKSPRISEN?
Der er fri indstilling til NETVÆRKSPRISEN og alle kan indstille den eller de kandidater, de synes, fortjener at blive anerkendt som en dygtig netværker. Nedenfor har vi listet de kriterier, vi kigger på, når vi skal finde en vinder af NETVÆRKSPRISEN 2019 nedenfor. Til at finde vinderen har vi nedsat et panel, der med udgangspunkt i indstillingerne vurderer, hvem der skal vinde NETVÆRKSPRISEN 2019. Vinderen offentliggøres og prisen uddeles officielt på ByMakers’ Netværksfredag i januar 2020. Tilmelding til det arrangement sker her.

Kriterier for indstilling
Prisen gives til en person (eller virksomhed) der:

  • Er god til at trække på og bruge sit eget netværk aktivt i egen forretning.

  • Er god til at forbinde sine eksisterende kontakter med hinanden til gavn og glæde for alle.

  • Er god til at bidrage og hjælpe sit eget netværk.

  • Er god til at etablere nye kontakter og udvide eget netværk.

Hvordan indstiller du kandidater?
Vil du gerne indstille en (eller flere) kandidat(er), skal du udfylde indstillingsblanketten nederst på siden. Prisen er IKKE en popularitetskonkurrence, hvilket vil sige, at man ikke kan vinde ved at bliver indstillet flest gange. Vinderen er den, som panelet vurderer udemærker sig særligt i et eller flere af ovenstående punkter. Jo bedre begrundelsen er i din indstilling, og jo bedre eksempler du kan give, jo større er chancen for, at den kandidat, du indstiller, vinder.


Indstil din kandidat til NETVÆRKSPRISEN 2019 her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret *