business-chairs-company-7070.jpg
 

Lej en skrivebordsplads

Uanset, om du er nyopstartet eller blot har fundet ud af, at du nu har et behov for en kontorplads, er du velkommen hos kontorfællesskabet Vexter. Her finder du et godt iværksættermiljø og 250 ligesindede, der med glæde vil sparre med dig om din virksomhed.
Vi tilbyder 5 forskellige skrivebordspladser på vores kontor i Skanderborg:
-       Drop-in kontor
-       Centerplads
-       Vinduesplads
-       Loungeplads
-       Lukket kontor

Hvilket kontorplads, du bør vælge, afhænger dels af din virksomhed og dels af din personlighed. Drop-in pladserne er til dig, der kun har behov for en kontorplads i ny og næ. Du booker den på forhånd og kan altså nøjes med at være her et par gange om måneden. Det er selvfølgelig også den billigste plads. Centerplads, Vinduesplads og Loungeplads er til dig, der ønsker at leje en fast kontorplads. Hvad, du her bør vælge, afhænger af, hvor afskærmet en plads, du ønsker. De lukkede kontorer er til dig, der har en mindre virksomhed eller et projekt, der kræver mulighed for enerum men med fuld benyttelse af kontorets fælles faciliteter.

Kontormiljø med fokus på vækst

Formålet med Vexter og det fælles kontormiljø er at skabe vækst hos dig og de øvrige virksomheder. Væksten skabes nemlig ved sparring og ved at få vendt problematikker, udfordringer og udviklingsmuligheder. Sidder du derhjemme og arbejder, vil du sandsynligvis ikke have jævnlig kontakt med andre iværksættere eller andre i din branche, der tidligere har prøvet det samme som dig eller noget lignende. Andres erfaringer er guld værd for en iværksætter.

En kontorplads i Skanderborgs bedste kontorfællesskab giver dig muligheden for et uvurderligt netværk. Samtidig får du adgang til alle de fælles faciliteter i form møbleret skrivebordsplads, mødelokaler, køkken, fiberinternet, printerfaciliteter, mv. Du betaler en fast månedlig pris, og du skal hverken bekymre dig om rengøring eller kaffe på kanden.