business-chairs-company-7070.jpg
 

Bliv medlem hos ByMakers og brug vores lækre faciliteter

Uanset, om du er nyopstartet eller blot har fundet ud af, at du nu har et behov for en kontorplads, er du velkommen hos kontorfællesskabet ByMakers. Her finder du et godt iværksættermiljø og ligesindede, der med glæde vil sparre med dig om din virksomhed.


Vi tilbyder 4 forskellige medlemskaber på vores kontor i Skanderborg:
-       Basis
-       Basis+
-       Business
-       Premium

Hvilken plads, der passer dig, afhænger dels af din virksomhed og dels af din personlighed. Basis-medlemmer bruger drop in-pladserne, hvor du ikke har en fast plads, men vælger én, der er ledig. Basis+ og Business-medlemskaberne er til dig, der ønsker at leje en fast kontorplads. Forskellen er, hvor afskærmet du vil sidde. De lukkede kontorer er til dig, der har en mindre virksomhed eller et projekt, der kræver mulighed for enerum, men med fuld benyttelse af ByMakers fælles faciliteter.

Kontormiljø med fokus på vækst

Formålet med ByMakers og det fælles kontormiljø er at skabe vækst hos dig og de øvrige virksomheder. Væksten skabes nemlig ved sparring og ved at få vendt problematikker, udfordringer og udviklingsmuligheder. Sidder du derhjemme og arbejder, vil du sandsynligvis ikke have jævnlig kontakt med andre iværksættere eller andre i din branche, der tidligere har prøvet det samme som dig eller noget lignende. Andres erfaringer er guld værd for en iværksætter.

En kontorplads i Skanderborgs bedste kontorfællesskab giver dig muligheden for et uvurderligt netværk. Samtidig får du adgang til alle de fælles faciliteter i form af en møbleret skrivebordsplads, mødelokaler, køkken, fiberinternet, printerfaciliteter, mv. Du betaler en fast månedlig pris, og du skal hverken bekymre dig om rengøring eller kaffe på kanden.