Erhvervslokaler Skanderborg.jpeg

Lukkede lokaler til flere formål

Skanderborg er en populær by at være erhvervsdrivende i. Og med god grund. Er du én af de mange, der leder efter ledige erhvervslokaler i Skanderborg, er du kommet til det rette sted. Her får du et stort udvalg af kontorpladser, uanset om du er etableret iværksætter eller start-up.

Vi tilbyder 4 forskellige medlemskaber på vores kontor i Skanderborg:
-       Basis
-       Basis+
-       Business
-       Premium

Er I et team eller en mindre gruppe, der arbejder sammen – måske projektbaseret – bør I overveje vores Premium-medlemskab, som er lukkede kontorer. Det giver jer mulighed for at arbejde i ro og mag og samtidig nyde godt af de mange faciliteter og at tale med andre iværksættere, når I selv har lyst.

Læs mere om de forskellige kontorpladser og se priser her.

Sparringspartnere kan skabe vækst

Det er en kæmpe fordel at sidde på et kontor med andre iværksættere, frem for at sidde på et hjemmekontor og gruble over din virksomheds problemer og udviklingsmuligheder. Ved at være en del af et kontorfællesskab for iværksættere og virksomhedsejere kan du vende dine problemer med ligesindede og få sparring omkring udviklingsmuligheder – og dét skaber vækst.

Undersøgelser viser, at der er rigtig meget spildtid forbundet med et hjemmekontor. Du bliver fristet til at alt muligt andet i løbet af din dag, og det kræver en ekstra indsats at skabe et netværk. Ved at leje et kontor på månedsbasis, enten en fast plads eller en drop-in plads, er du sikret et netværk og alt det andet, du har brug for. Det sparer dig tid og ressourcer og sikrer dig, at du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt.