Har du brug for sparring på din udvikling, ydelser, fokus eller noget helt fjerde?

Hos ByMakers kan du altid booke en sparringsession med en af vores forretningsudviklere. Nedenfor kan du læse om dem, vi har tilknyttet i huset, og hvad de hver især er gode til. En session tager altid udgangspunkt i, hvor du og din forretning er, og hvad du har brug for. Sessionerne er gratis og er du medlem, kan du booke de sessioner du har brug for, når du har brug for dem og med det fokus du vælger. Til gengæld byder vi ind med al vores erfaring, netværk og rådgivning.

Er du ikke medlem (du kan her læse mere om hvordan du bliver medlem her) kan du også booke en sparringssession. Vi tager gerne en snak med dig, hvis du har brug for afklaring eller har brug for at blive spillet klogere på det, du laver.


blue99BDD7.png

“Sammen med mig får du de redskaber, du har brug for“

- ELISABETH FLÜGER

Elisabeth Flüger

Elisabeth er uddannet inden for kommunikation, strategi og ledelse og har de seneste 7 år hjulpet startups, iværksættere og mindre virksomheder med at udvikle deres forretning og personlige brands. Hun har flere års erfaring som projektleder og er skarp på at spotte muligheder og potentialer i det du kan og vil. Elisabeth arbejder redskabsorienteret og er god til at udvikle modeller, skabeloner, oversigter, templates og dermed løsninger, der hjælper dig med at nå dine mål.

Elisabeths kerneområder:

  • Dit personlige brand

  • Kommunikation og markedsføringsstrategi

  • Kanvas og relationsbaseret salg

  • Netværk


blue55748B.png

“Jeg hjælper dig til at sætte kompasretning”

- ANNI SCHMIDT PEDERSEN

Anni Schmidt Pedersen

Anni Schmidt Pedersen har lang erfaring som iværksætter og selvstændig. Desuden har hun 10 års erfaring med professionel bestyrelsesarbejde, har ledelseserfaring og er desuden forfatter til tre bøger. Anni er skarp når du har brug for at hæve blikket, og sætte en retning på det, du laver.

Annis kerneområder:

  • Strategi, udvikling og fokus

  • Business casen

  • Ledelse og bestyrelsesarbejde

  • Økonomi og vækst


Book din session her!

Hvem vil du gerne booke en sparringssession med?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om andre aktiviteter i huset *

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive til os på kontakt@bymakers.dk eller ringe til os på 2829 6127. Du kan også sende os en besked via formlen til venstre.

Vi glæder os til at høre fra dig!