Back to All Events

Netværksfredag: Få tips, tricks og redskaber der lander kunder!

  • ByMakers 27 Godthåbsvej Skanderborg, 8660 Denmark (map)

Hvad taler vi om: Hvordan konverterer du potentielle kunder til betalende kunder? På dagens Netværksfredag har vi besøg af Edith Godsvig fra OnlinePlus. Edith har +20 års erfaring som sælger og deler på dagen ud af både tips og tricks du kan bruge, når du sidder overfor kunder, du gerne vil have i hus. Edith introducerer også redskabet EFU, der hjælper dig med at få styr på dine ydelsers egenskaber og udbytte, så du bliver mere klar i mælet, når du sidder overfor dine potentielle kunder.

Dit output: Du får gode råd, tips, tricks og et konkret redskab med hjem, som gør dig bedre og skarpere i mødet med dine kunder.

Pris: Gratis (Der er rundstykker fra 8.30-9.00)

Earlier Event: September 25
Kunderejsen - hot eller not!
Later Event: October 7
Medlemsarrangement: Spilleaften