Kunderejsen - hot eller not!
Sep
25
9:00 AM09:00

Kunderejsen - hot eller not!

Helt sikkert hot! Både fordi begrebet buzzer for vildt i øjeblikket, måske du faktisk selv oplever at bruge begrebet eller har hørt om det uden helt at vide, hvad kunderejsen er og indfatter. Og fordi kunderejsen giver os den indsigt vi skal bruge til at skabe opdrift. 

På inspirationsmødet ser vi på, hvorfor kunderejser er så hypet lige nu, hvad indsigt i kunderejsen kan give dig og din forretning Derudover mapper vi en lille kunderejse og du får naturligvis tre gode tips til, hvad du kan gøre anderledes eller bedre allerede i morgen!

Oplægsholder:

Jane Wildau Rørbæk fra Deployal, der har mere end 10 års erfaring i at drive, optimere og implementere kundeloyalitet og kundeoplevelser og må betegnes, som en vaskeægte hands-on ’kunderejse’ specialist. Med erfaring fra LEGO, Vestas og DanDomain, hvor Jane har stået i spidsen for en række kundeoplevelsesprogrammer; er erfaringskataloget fyldt op med masser af viden, ideer og konkrete forslag.

Antal deltagere: Max 20.
Pris: Gratis (Der er rundstykker fra 8.30-9.00).

View Event →
Netværksfredag: Få tips, tricks og redskaber der lander kunder!
Oct
4
8:30 AM08:30

Netværksfredag: Få tips, tricks og redskaber der lander kunder!

Hvad taler vi om: Hvordan konverterer du potentielle kunder til betalende kunder? På dagens Netværksfredag har vi besøg af Edith Godsvig fra OnlinePlus. Edith har +20 års erfaring som sælger og deler på dagen ud af både tips og tricks du kan bruge, når du sidder overfor kunder, du gerne vil have i hus. Edith introducerer også redskabet EFU, der hjælper dig med at få styr på dine ydelsers egenskaber og udbytte, så du bliver mere klar i mælet, når du sidder overfor dine potentielle kunder.

Dit output: Du får gode råd, tips, tricks og et konkret redskab med hjem, som gør dig bedre og skarpere i mødet med dine kunder.

Pris: Gratis (Der er rundstykker fra 8.30-9.00)

View Event →
Medlemsarrangement: Spilleaften
Oct
7
7:00 PM19:00

Medlemsarrangement: Spilleaften

OBS! Kun for medlemmer i ByMakers

Vi mødes kl. 19.00 og et par timer frem, hvor vi hygger, snakker, griner og spiller et par spil!

Alle medbringer et eller flere spil fra reolen derhjemme til en fælles pulje. Det kan være samarbejdsspil, quizspil kort eller andet - tag noget med, du godt kan lide!

Vi sørger for chips, kaffe, sodavand og småkager.

Vel mødt til en hyggelig aften.

View Event →
Boost din forretning med Google Analytics
Oct
22
9:00 AM09:00

Boost din forretning med Google Analytics

Som selvstændig er der mange ting, man skal have styr på og specielt online markedsføring er et hot emne. Men hvad er det nu lige SEO, Adwords og Google Analytics kan bruges til?

Mød Morten fra Olimilo og få en introduktion til Google Analytics og hvordan du kan bruge værktøjet i din forretning. Du vil også få indsigt i, hvordan de tre begreber hænger sammen og hvad du skal være opmærksom på, når du kaster dig ud i arbejdet med Online Markedsføring.

Dine outputs fra oplægget:

 • Hvad er sammenhængen mellem SEO, Adwords og Google Analytics

 • Hvordan kan jeg bruge Google Analytics til at booste min forretning

 • Hvad kan jeg selv gøre og hvad giver mening at få hjælp til?

Oplægsholder: Morten Thorsø Pedersen fra Olimilo.
Antal deltagere: Max 20.
Pris: Gratis deltagelse (Der er rundstykker fra 8.30-9.00).

View Event →
FUCK, EN LÆKKER TEKST (betalt 3 timers workshop)
Oct
24
1:00 PM13:00

FUCK, EN LÆKKER TEKST (betalt 3 timers workshop)

Bliv bedre til at skrive online tekster på 3 timer!

Efter et forrygende oplæg i foråret har flere efterspurgt en workshop, hvor vi kan komme et spadestik dybere og blive bedre til at skrive online tekster.

Så vil du vil snige lidt sund fornuft, adfærdsdesign og UX-tricks ind på din hjemmeside, skal du komme og bruge tre timer sammen med Lotte Birkmose fra LarmAlarm. Det bliver en eftermiddag med fokus på at kræse for læseren, og med masser af praktiske øvelser undervejs.

Lotte Birkmose har 15 års erfaring med branding og tekstforfatning og har arbejdet for virksomheder som Gaest, IBM, Ditmer og Pilgrim.

Du vil blandt andet blive bedre til at:

 • Bygge overskuelige tekster

 • Skrive til den digitale læsestil

 • Fastholde læserens opmærksomhed

 • Konstruere lette, spiselige sætninger

 • Holde lix-tallet nede

 • og meget, meget mere

Workshoppen koster 900,- Du modtager en faktura efter tilmelding, som betales direkte til oplægsholder Lotte Birkmose fra LarmAlarm

Workshoppen kræver ingen forberedelse, men du er meget velkommen til at tage din laptop med.

View Event →
Netværksfredag: Emotionelle Kundetyper
Nov
1
8:30 AM08:30

Netværksfredag: Emotionelle Kundetyper

Hvad taler vi om: Vi får besøg af Sanne Dollerup der er partner i Emotionelle Kundetyper, forsker og en af Danmarks førende ekspert i at forstå, hvordan kunder agerer ud fra deres følelser. På Netværksfredagen vil Sanne indføre os i de forskellige kundetyper, og præsentere en øvelse, der gør os mere bevidste om, hvilken kundetype vores egne ydelser taler mest til!

Dit output: Du bliver klogere på den kundetype din ydelse primært henvender sig til, og får gode råd og tips til, hvordan DU allerede i dag kan kommunikerer stærkere og nå dine kunder bedre.

Pris: Gratis (Der er rundstykker fra 8.30-9.00)

View Event →
Effektiv markedsføring på LinkedIn
Nov
14
8:30 AM08:30

Effektiv markedsføring på LinkedIn

Vil du have konkrete værktøjer til, hvordan du effektivt markedsfører din virksomhed på LinkedIn?

Vi har inviteret LinkedIn specialist Tonny Mikkelsen ind for at give dig et par timers inspiration til, hvordan du kan opnå større udbytte med LinkedIn.

Oplægget er en lavpraktisk gennemgang af, hvordan du kan bruge LinkedIn til at brande og synliggøre din virksomhed for potentielle kunder.

Program

 • Indflyvning til LinkedIn.

 • Vi skal snakke om strategisk opbygning af dit netværk.  Skal du f.eks. være med på bølgen, eller skal du være mere selektiv med et strejf af kvalitativt/kvantitativt netværk. Du vil bl.a. blive introduceret til, hvordan du laver en leadliste på LinkedIn.

 • Hvordan du kan bruge din LinkedIn Page (Virksomhedssiden på LinkedIn) til at brande din virksomhed, og måle på effekten, tiltrække følgere og målrette dine opdateringer. F.eks. vil Tonny komme omkring, hvorfor alle virksomheder bør have en LinkedIn Page, også soloselvstændige.

 • Sidst skal vi omkring, hvordan du kommer ud over rampen med dine indlæg på LinkedIn. Her vil vi komme omkring både det tekniske som algoritme, og hvordan du sikrer dig at ramme de rigtige i dit netværk med dine indlæg. Din succes afhænger af, hvordan du hjælper dit netværk.

Mød oplægsholder Tonny Mikkelsen

Tonny har siden 2011 arbejdet med LinkedIn, blandt andet som ansvarlig for Ikast-Brande Kommune og Skanderborg kommunes tilstedeværelse på LinkedIn. Derudover har han arbejdet i et konsulenthus, hvor han ydede LinkedIn-rådgivning til husets kunder.

Tonny driver i dag sin egen virksomhed som LinkedIn specialist, hvor han hjælper virksomheder med opnå større udbytte med LinkedIn.

Pris: Gratis (Der er rundstykker fra 8.00-8.30)

View Event →
Netværksfredag: Vi hjælper hinanden til det næste SALG! (Julespecial)
Dec
6
8:30 AM08:30

Netværksfredag: Vi hjælper hinanden til det næste SALG! (Julespecial)

Hvad taler vi om: Dagens Netværksfredag er helt særlig. Vi bryder med den gængse form og dagsorden og går på fuld opdagelse i, hvor vi kan hjælpe hinanden til det næste salg. Fokus på hele dagen er 1) Hvad kan DU og 2) Hvem/hvilke kunder søger du? Herfra går vi på opdagelse i hinandens netværk med konkrete leads, potentielle kunder og salg for øje.

Dit output: Vi satser på at telefonnumre, navne og konkrete leads flyver gennem luften og at vi i januar bliver kimet ned af deltagere der spørger “hvornår vi kan gøre det igen!”

Pris: Gratis (Der er rundstykker fra 8.30-9.00)

View Event →

(UDSOLGT) Netværksfredag om Kanvas-salg
Sep
6
8:30 AM08:30

(UDSOLGT) Netværksfredag om Kanvas-salg

(UDSOLGT) Arrangementet er nu fyldt!

Tema: Vi ved alle, at kanvas er en af vejene frem, hvis vi vil sælge. Men mange har svært ved at fatte knoglen og ringe til potentielle kunder uopfordret. På dagens Netværksfredag tager vi fat i den svære kunst at lave kold kanvas og sætter fokus på hvad DIN tilgang kan være, for at DU bliver ok med det kolde kald!

Dit output: Når du går hjem fra Netværksfredagen har du et bedre blik for, hvad din indgangsvinkel kan eller skal være, når du ringer ud opfordret.

Pris: Gratis (Der er rundstykker fra 8.30-9.00)

View Event →
Hvordan kommer du i gang igen efter ferien?
Aug
2
8:30 AM08:30

Hvordan kommer du i gang igen efter ferien?

Hvad taler vi om: Ahh ja. Ferie. Og nu er den forbi. Vi mødes og kickstarter post-sommer aktiviteterne sammen mens vi får en god morgenmad. Oplægget handler om metoder og teknikker til at få en god start, når du skal i gang igen, mens vi deler vores gode erfaringer med hinanden. Sammen sørger vi for, at vi alle får en forrygende og energifyldt start efter ferien.

Dit output: Du får tips og tricks samt gode råd, som du kan bruge med det samme!

View Event →